Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
    Хахх за това няма проблем,ако я вземе някой значи нее била моята кола. за такива неща не се ядосвам,какъвто е късмета.
    Утре ще мина да я погледна , че днес не бях в града, а и в тоя район където стои колата почти не минавам.Ако успея да намеря човека и се съгласи да я отвори вечерта ще напиша какви са ми впечатленията.Най-добре е обаче сам да си я гледаш.Ако решиш да идваш желателно е в събота или през седмицата, че тогава мога да се заведа до читав сервиз за диагностика.
    Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

• Хахх за това няма проблем,ако я вземе някой значи нее била моята кола. за такива неща не се ядосвам,какъвто е късмета
      ами никой не си знае късмета без да опита

ти явно си търсиш такава алфа, а човека е написал до 18.02 е офертата, поне му се обади че имаш интерес да я видиш

.....
      тук във Варна какво ще видиш не знам. Вчера бях по автокъщите,че търся още една кола за семейството...мъка

---------- Post added at 20:14 ---------- Previous post was at 20:04 ----------

а може и през Русе да минеш че ти е по път:

http://www.mobile.bg/11391695875388256

обявата е от днес, но имаш още доста разходи по регистрация и т.н. а мисля че бюджета ти беше 8к
      Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
      Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
      Lancia Ypsilon '02

Comment

• Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщение
        ами никой не си знае късмета без да опита

ти явно си търсиш такава алфа, а човека е написал до 18.02 е офертата, поне му се обади че имаш интерес да я видиш

.....
        тук във Варна какво ще видиш не знам. Вчера бях по автокъщите,че търся още една кола за семейството...мъка
        Тва за до 18-ти звучи...тъпо,на 18-ти що ше стане????
        Ще удари джакпот и няма да има нужда да я продава ли?
        На подобна цена има и други коли в Мобилето.
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Тая русенската също е добре на пръв поглед,че има и темпомат и салона с таблото са тъмни което изглежда по-добре според мен.
          Бюджета е около 8к лв, като ако е регистрирана мога да ги дам 8 и да имам някой лев за прехвърляне и масло,ама ако е нов внос търся кола до 7500 максимум че да имам за регистрация и обслужване
          EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
          EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
          NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Тая русенската също е добре на пръв поглед,че има и темпомат и салона с таблото са тъмни което изглежда по-добре според мен.
            Бюджета е около 8к лв, като ако е регистрирана мога да ги дам 8 и да имам някой лев за прехвърляне и масло,ама ако е нов внос търся кола до 7500 максимум че да имам за регистрация и обслужване
            Те ти за 7200...сваляме 1000 лева и си готоФ
            http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=5ouo02

Comment

• абе и тая я гледам ,ама в тая автокъща обират яко тараша от италия. тая ми се види много умоерна и с лек луфт в преден ляв калник към капака.... но пък за 6 бона е ОК

Comment

• Ако ме питаш мен .. с този бюджет си по-скоро за един Crosswagon. Поне е по-вероятно да вземеш читав за около 8к. И даже ще е същата година .. да не е и по-нов. А определено ще е доста по-функционален и практичен от 159 седан. Ама ти си знаеш ... само внимавай да не стане - очи гледали, очи плакали .
                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• ооооо нее кросвагон не като го видя кво е вирнато комби и , просто не е за мен,ма яво и 159 ми е още над джоба като цяло,понеже нее важно да я купя само ами о последващата и поддръжка.

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                    Те ти за 7200...сваляме 1000 лева и си готоФ
                    http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=5ouo02
                    Недей бе. Тая няма два детайла да си пасват ...
                    Тоя кенеф е за части.
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

абе и тая я гледам ,ама в тая автокъща обират яко тараша от италия. тая ми се види много умоерна и с лек луфт в преден ляв калник към капака.... но пък за 6 бона е ОК
                      Задръж два три месеца, примоциите идаааааааат.
                      Fiat Punto 1.4GT 1996
                      Hyundai Tucson 2.0 2007
                      Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                        Недей бе. Тая няма два детайла да си пасват ...
                        Тоя кенеф е за части.
                        За пример я давам бре...като за 7000 бона толкова.
                        А и аз по снимки не мога преценявам,ода,гледам после у сервиз и ако ми ареса зимам.

---------- Post added at 00:54 ---------- Previous post was at 00:53 ----------

Първоначално публикувано от 1912 Покажи съобщение
                        аз пък съм доволен как дърпа 8 волтовата
                        Маани му сите джиджавки дет си турил.

---------- Post added at 00:57 ---------- Previous post was at 00:54 ----------

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                        Задръж два три месеца, примоциите идаааааааат.
                        Е я туа има и под 6 бона вече.....http://www.autoscout24.bg/ListGN.asp...0&ustate=N%2CU

Comment

• Като почнете да давате разни такива, че били чукнати, че бронята е друг цвят. Голяма работа.

То на повечето жените не сте ги взели и използвали от чисто нови, доста от тях са били чукнати от ляво и отдясно. След това с поправки. Ама накрая ги взимате за цял живот (обикновено), а тука за някаква таратайка с друг цвят броня и правите баси проблема.
                          A20DTH ЖТД ама не баш
                          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Тая русенската също е добре на пръв поглед,че има и темпомат и салона с таблото са тъмни което изглежда по-добре според мен.
                            не мога да ти правя сметка на парите, но първо бих се опитал да взема русенската за 7500 ако си заслужава колата (но е на 200 000 километра поне по сервизна книжка), ако не да взема плевенската. Лично аз предпочитам да купя регистрирана и обслужена кола(с документи) на която да изчистя леки козметични дефекти. По-добре до Русе да отидеш вместо до Варна днес

...
                            просто виж всички останали коли в "Ивас Ауто" какви дараци са , в тази автокъща продават само "натурални" коли както един друг колега тук се изрази, а за 6000 лева 159-ка си е чиста авантюра
                            Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                            Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                            Lancia Ypsilon '02

Comment

• Хора ходете гледайте, по снимки не става. За 7-8к лв. какво значение има леко ударена, боядисана некадърно, за тея пари се надявай да няма ремонти за стойността на колата!!! За км е смешно...не ги гледайте.

Искаш 159 за 7к лв, вземаш и се надяваш ремонтите да не са много след това, няма как да няма нещо.
                              sigpic
                              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Хаха, все си мисля, че ако я вземеш за 15000, и после пак почнат ремонтите, е по-кофтия вариант.
                                За Ивас Ауто потвърждавам, че нито една от колите не стават, ако не е тоталка по-външния вид и салон, ще е леш мотор и кутия.

Comment

Working...
                                X